Els nous pisos de protecció oficial de Camps Blancs es poden sol·licitar fins al febrer

Aquesta setmana s’han presentat els habitatges protegits que la cooperativa Llar Unió Catalònia construirà a l’avinguda de l’Aragó. Les obres començaran al març, i fins l’11 de febrer, les persones interessades podran sol·licitar un dels pisos a Qualitat Habitatge Social.

Presentació dels nous habitatges // Ajuntament de Sant Boi

A l’abril de l’any passat, l’Ajuntament, UGT Catalunya i la cooperativa Llar Unió Catalònia SCCL -la cooperativa d’habitatges de la UGT- van signar un conveni de col·laboració per fer possible la creació d’una nova promoció d’habitatges, anomenada Sant Boi la Muntanyeta. 

Les obres començaran al març a l’avinguda de l’Aragó, al districte de Camps Blancs, i seran tres edificis amb un total de 85 habitatges: 77 de protecció oficial i 8 de renda lliure. L’Ajuntament destinarà deu d’aquests pisos al lloguer assequible.

Les persones interessades en adquirir un dels habitatges de protecció oficial, hauran de sol·licitar-ho abans de l’11 de febrer a Qualitat Habitatge Social. Com a requisit, hauran d’estar inscrits al Registre de Sol·licitats d’HPO.

Pisos pels veïns de Sant Boi

Els habitatges es destinaran de manera prioritària a residents a Sant Boi, i l’adjudicació es farà mitjançant un sorteig públic que tindrà lloc a Can Massallera el proper 17 de febrer.

A més dels que formen part d’aquesta promoció, en els pròxims mesos està prevista la construcció de 255 habitatges protegits en règim de lloguer a la ciutat -al Saló Central i al Camí del Llor-.

Recomanacions personalitzades