Els patges dels Reis Mags instal·len un campament al parc de la Muntanyeta

Els infants que vulguin avançar-se a Ses Majestats i donar la carta als patges ho podran fer dilluns i dimarts vinent. A més, els ambaixadors dels Reis es desplaçaran als diferents barris per saludar a tots els santboians.

La cavalcada dels Reis de l’any 2020, abans de l’esclat de la pandèmia // Arxiu

S’acosta la cavalcada dels Reis Mags, però abans hi ha un aperitiu. Els patges de Ses Majestats instal·laran un campament al parc de la Muntanyeta per recollir les cartes dels infants de la ciutat. El dilluns dia 3 de les 17 a les 20 hores de la tarda i el dimarts dia 4 de les 11:30 a les 13:30 i de les 17 a les 20, els nens i nens podran passar a saludar als ambaixadors, a més de gaudir de les activitats nadalenques de l’Infalúdic.

Per altra banda, els patges visitaran els diferents barris de Sant Boi per garantir que tots els infants puguin entregar les seves missives. El dia 4 de gener passaran, juntament amb el seu seguici, per a les places Carles Massó i
Blanch, Generalitat, Ramon Mas i Campderrós, Euskadi, Mercat Vell i Catalunya.

El plat fort arribarà el 5 de gener a les 17 hores amb la cavalcada dels Reis Mags d’Orient. Si la situació epidemiològica ho permet, recorreran la ciutat des de la Muntanyeta fins a la plaça de l’Ajuntament,

Recomanacions personalitzades