El cementiri amplia l’horari per Tots Sants

Els horaris del cementiri municipal de Sant Boi de Llobregat creixen lleugerament coincidint amb la commemoració de Tots Sants. Es recomana l’ús de mascareta i mantenir la distància de seguretat.

El cementiri // Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

La commemoració de Tots Sants també comença a recuperar la normalitat després de la pandèmia de la covid. L’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat ha anunciat una lleugera ampliació de l’horari del cementiri municipal per facilitar que tothom qui vulgui pugui apropar-se.

Concretament, el pròxim dilluns 1 de novembre l’equipament municipal estarà obert entre les nou del matí i les sis de la tarda. Normalment, el cementiri tanca durant unes hores al migdia.

D’altra banda, dissabte 30 d’octubre estarà obert de 9:30 a 13 hores i de 15 a 18:00 hores. A més, diumenge 31 d’octubre també es podrà visitar el cementiri, en aquest cas de 9 a 14 hores, segons s’informa a través del web del consistori.

Tot i que Tots Sants cada vegada està més a prop de la normalitat, des de l’Ajuntament de Sant Boi es «recomana» l’ús de la mascareta per dur a terme la visita. A més, també es demana mantenir la distància d’1,5 metres entre persones.

Recomanacions personalitzades