La Santboiana guanya en l’estrena de la temporada

L’equip que dirigeix Sergi Guerrero s’imposa al Gernika (48-15), amb bonus ofensiu, en la primera jornada de la Divisió d’Honor.

La Santboiana debuta amb victòria // Jordi Elías – UE Santboiana

Victòria de la UE Santboiana en el començament de la Divisió d’Honor. L’equip de Sergi Guerrero ha guanyat contra el Gernika per 48-15 en la primera jornada i es col·loca amb 5 punts en la classificació després de sumar el bonus ofensiu. Gran inici de temporada del primer equip masculí en l’any del centenari del club.

La primera part ha estat igualada. Els bascos s’han avançat a partir d’un assaig i un cop de càstig, i Zé Conde ha aconseguit dues marques i Alberto Millán ha passat una transformació per col·locar el 12-8. Plodder ha contestat assajant quan els visitants s’havien tornat a posar per davant. Els locals han arribat amb avantatge al descans (17-15).

A la represa, la Santboiana s’ha mostrat molt superior en totes les facetes del joc i ha aconseguit un parcial de 31-0. Alberto Millán, Marc Palomar, Fede Bianchini, Gastón Vía i Afa Tauli han assajat en una gran segona part de color blau. Millán ha transformat tres de les cinc marques. Al final, 48-15 al marcador. El proper partit del degà és davant el Complutense Cisneros al Campo Central de la Ciudad Universitaria, a Madrid.

Recomanacions personalitzades