La Santboiana comença la segona fase amb mal peu

El degà no pot amb el Complutense Cisneros a casa en el primer partit. Tot i la derrota, l’equip de Martinena rescata el bonus defensiu (26-32).

Acció del partit // Jordi Elías – UE Santboiana

La UE Santboiana ha perdut contra el Complutense Cisneros el primer partit de la segona fase de la Divisió d’Honor (26-32) al Baldiri Aleu. Tot i que ha rescatat el bonus defensiu, el degà ha perdut el liderat del grup inferior i és segon amb 20 punts. Els madrilenys són primers.

Partit de la segona fase amb el liderat del grup en joc al Baldiri Aleu. La primera meitat ha estat igualada i el degà ha anat amb avantatge parcial al descans després de remuntar el 0-6 del Cisneros amb un assaig de Marcos Puig transformat per Alberto Millán (7-6).

A la represa, l’equip de Martinena ha comès errors defensius letals per al desenllaç en els primers instants i l’equip madrileny ho ha aprofitat per agafar un avantatge gran al marcador (7-32). La Santboiana ha reaccionat als últims vint minuts. Hugo Pichot, Martí Vicente i Fede d’Acunto han assajat, i Alberto Millán i Marcos Puig han sumat dues transformacions, insuficients per aixecar el partit. Els locals han sumat el bonus defensiu, però el Cisneros és el nou líder del grup dels sis últims classificats.

El proper partit de la Santboiana és al camp del Getxo en la segona jornada.

Recomanacions personalitzades