La Santboiana cau a Euskadi

L’equip de Ricardo Martinena perd al camp de l’Ordizia i pateix la segona derrota a la Divisió d’Honor (41-25).

Imatge d’arxiu // Jordi Elías – UE Santboiana

Després de la victòria contra El Salvador, la Santboiana ha jugat al camp de l’Ordizia i ha perdut per 41-25. L’equip de Ricardo Martinena es queda amb cinc punts a la classificació de la Divisió d’Honor després de tres jornades.

La primera meitat ha estat igualada i la Santboiana ha plantat cara a l’Ordizia. Dos cops de càstig d’Alberto Millán, un assaig de Marc Vilar transformat per Millán i una marca de Javi Orbaneja han permès al degà marxar amb avantatge al descans (17-18).

A la represa, el partit ha estat diferent i el conjunt basc s’ha mostrat superior. L’equip de Sant Boi només ha puntuat a partir d’un assaig d’Afa Tauli i la transformació de Marcos Puig (41-25).

Julen i Oier Goia, Pese Leauma, Tomás Jorge, Valentín Cruz i Lander Mújika han fet els punts dels locals.

El proper partit de lliga de la Santboiana és contra l’Independiente de Santander al Baldiri Aleu. Partit classificatori per a les semifinals de Copa.

L’equip sub 23 comença amb victòria

Triomf de l’equip Sub-23 de la Santboiana al camp de Les Abelles per 29-36 en la primera jornada de la lliga d’aquesta categoria. Els blaus han començat la defensa del títol amb victòria.

Recomanacions personalitzades