L’Ajuntament convida a omplir balcons amb un missatge col·lectiu contra les violències masclistes

Sota el lema ‘Aquí ens rebel·lem contra les violències masclistes’, el consistori ha preparat una campanya amb xerrades i activitats virtuals per commemorar el 25N, el Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència envers les Dones.

Domàs amb el missatge col·lectiu preparat pel consistori // Ajuntament

Sant Boi de Llobregat es planta contra les violències masclistes. L’Ajuntament ha iniciat una campanya per rebutjar les diferents violències exercides contra les dones amb motiu del 25N. La iniciativa s’ha adaptat a la crisi sanitària, de manera que les activitats tindran un format virtual per prevenir contagis de Covid-19.

L’alcaldessa i la resta del consistori conviden als ciutadans a penjar als seus balcons i finestres un domàs amb el lema de la iniciativa: ‘Aquí ens rebel·lem contra les violències masclistes’. Les pancartes, fetes de tela, es poden recollir gratuïtament en diferents edificis municipals.

El missatge també serà visible a la façana de l’Ajuntament i a altres edificis públics, com casals, centres escolats o mercats. A més, s’ha incorporat com a publicitat a les línies d’autobús SB1, L74 i L78.

Xerrades virtuals

Sant Boi ha preparat la lectura del manifest institucional el mateix dia 25 de novembre i una jornada tècnica per refelxionar sobre com afecten les violències masclistes les dones amb discapacitat. A més, s’han organitzat altres xerrades sobre temes variats com la prostitució o la violència masclista durant la pandèmia.

També en el marc del 25-N, l’Ajuntament ha iniciat la campanya ‘A Sant Boi, fem equip contra les violències masclistes’. El consistori convida la ciutadania, especialment els clubs i les entitats esportives, a compartir un vídeo que visibilitzi la presència de violències sexuals en l’esport.

Recomanacions personalitzades