Sant Boi constitueix el grup promotor del pacte de ciutat

Dins del grup s’inclouen representants locals dels diferents partits polítics i entitats municipals dels sectors econòmic, social, sindical, sanitari i de recerca. El pacte de la ciutat pretén combatre els efectes negatius de la crisi sanitària.

Grup promotor Pacte de Ciutat SB
Membres del grup promotor del Pacte de la ciutat // Ajuntament

Les forces polítiques municipals i entitats de diferents àmbits han unit forces per crear el grup promotor del Pacte d ciutat. L’agrupació, que definirà els eixos bàsics per respondre a les conseqüències econòmiques i socials de la pandèmia, es va constituir el dia 6 d’octubre a Can Massallera.

Dins del grup es troba l’alcaldessa Lluïsa Moret i representants del PSC, Ciutadans, ERC, Sant Boi en Comú i Podem-Esquerra Unida. Pel que fa al teixit econòmic de la ciutat, si han incorporat Sant Boi Comerç, Sant Boi Empresarial, PIMEC, AEBALL i la Cooperativa Agrària Santboiana.

La UGT Baix Llobregat i CCOO Baix Llobregat seran els representants de l’àmbit sindical, mentre que la Fundació Marianao, l’Esplai Eixida i el Centre Obert Don Bosco faran de portaveus del sector social. De l’àmbit sanitari s’hi adhereixen el Parc Sanitari Sant Joan de Déu i Benito Menni CASM, i del de la recerca, el Centre d’Estudis Santboians La Rutlla.

Treball col·lectiu per millorar la situació econòmica i social

La constitució del grup promotor permetrà dur a la pràctica el Pacte de ciutat que totes les forces polítiques municipals van subscriure de manera unànime. D’aquesta menar, el grup traduirà el contingut de l’acord a mesures concretes i farà el seguiment de com s’executen.

Per desenvolupar el Pacte es crearan grups de treball oberts a la participació d’agents socials i econòmics de la localitat.

Recomanacions personalitzades