Òmnium Cultural col·loca senyals de “perill d’Estat” davant la caserna de Sant Boi

L’entitat ho ha fet coincidint amb la celebració del Dia de la Hispanitat per assenyalar el “perill d’Estat” que suposen determinades institucions i per rebutjar la celebració del que qualifiquen com un “genocidi”.

L’entitat ha col·locat senyals d’aquest tipus a diverses institucions militars de Catalunya // Òmnium Cultural

La caserna de Sant Boi, també coneguda com el quarter militar de Santa Eulàlia, s’ha llevat aquest dilluns amb una estètica diferent a l’habitual. Diversos senyals de “perill d’Estat” amb els pictogrames d’alerta corresponents han aparegut a l’entrada de l’edifici principal coincidint amb la celebració del Dia de la Hispanitat.

L’acció de protesta ha estat reivindicada a les xarxes per l’entitat Òmnium Cultural que, a banda de Sant Boi, també s’ha encarregat de col·locar les mateixes senyals en altres edificis vinculats al poder militar per alertar de la “perillositat” de certes institucions i rebutjar la celebració del que qualifiquen com un “genocidi”.

Per exemple, l’entitat també ha guarnit amb les mateixes senyals edificis com la Caserna del Bruc, la Comandància Naval i l’edifici del Govern Militar a Barcelona. També l’Acadèmia General Bàsica de sotsoficials de Talarn i la Subdelegació de Defensa de Girona, entre d’altres.

Recomanacions personalitzades