Un bloc de pisos de Sant Boi és finalista dels Premis FAD d’arquitectura

Els pisos de protecció oficial del carrer Baldiri Net i Figueres són un dels edificis finalistes als prestigiosos Premis FAD d’arquiectura i interiorisme. Han estat escollits d’entre gairebé 500 obres presentades.

El bloc de pisos es troba al carrer Baldiri Net i Figueres // Premis FAD

La 62a edició dels prestigiosos Premis FAD d’arquitectura i interiorisme compten amb un edifici de Sant Boi com a finalista. Es tracta del bloc de pisos de protecció oficial del carrer Baldiri Net i Figueres, i que ha estat escollit com un dels edificis finalistes dels guardons en la categoria d’arquitectura, on competia amb prop de 500 obres presentades.

El jurat, format per arquitectes i interioristes de renom, ha destacat que es tracta d’una “arquitectura amb esperit propositiu” i que va ser concebuda per un grup d’arquitectes intergenaracional. També posa en valor que l’immoble inclogui patis interiors i altres espais per generar un esperit comunitari.

A banda de l’equipament santboià, també han quedat finalistes l’edifici Aprop del barri barceloní de Ciutat Vella, un refugi de cap de setmana a Isòvol (Girona), i la biblioteca El Molí de Molins de Rei. Els projectes guanyadors es donaran a conèixer previsiblement a l’estiu en un acte a l’edifici del Disseny HUB Barcelona.

Des de fa 62 edicions l’associació de professionals del disseny Arquin-Fad entrega aquests guardons amb l’objectiu de premiar obres de qualitat en diferents categories i amb la condició que hagin estat enllestides l’any anterior.

Recomanacions personalitzades