Moret es reuneix amb una vintena d’empreses per reactivar l’economia local

L’alcaldessa, Lluïsa Moret, ha iniciat una ronda de contactes amb l’empresariat del municipi per començar a treballar un pla de mesures conjunt que ajudi a pal·liar l’impacte econòmic i social de la crisi sanitària.

Moret en la vídeo conferència amb empresaris locals // Ajuntament

Fil a l’agulla per començar a reactivar l’economia local i treballar una pla de xoc conjunt entre administració i empreses que contribueixi a pal·liar l’impacte econòmic i social de la pandèmia. L’alcaldessa, Lluïsa Moret, s’ha reunit aquest dimarts a través de vídeo conferència amb una vintena d’empreses de la ciutat per conèixer de prop l’estat del sector i articular una resposta coordinada.

“La pandèmia ens ha fet entrar en una nova etapa i és important conèixer la situació de cada empresa per impulsar la reactivació econòmica”, ha dit Moret en un comunicat. L’alcaldessa vol que la trobada serveixi com a punt de partida d’altres reunions per promoure conjuntament la represa del teixit empresarial del municipi.

La trobada ha comptat amb la presidenta de l’Associació Sant Boi Empresarial, María Jesús Martín, així com personal directiu de 18 empreses del municipi. Segons el consistori, les empreses han fet “una valoració molt positiva” de la reunió i han agraït les mesures adoptades fins ara pel consistori com la suspensió temporal de cobrament de tributs municipals i l’agilització de llicències d’activitat i d’obra. De fet, en la trobada les empreses han pogut conèixer altres mesures que l’Ajuntament té previst posar en marxa en els propers dies.

El consistori també ha aprofitat la vídeo conferència amb l’empresariat per oferir la seva ajuda a treballadors, autònoms i empreses a l’hora de de fer els tràmits per obtenir els ajuts europeus, estatals i autonòmics previstos de cara a pal·liar els efectes socials i econòmics de la crisi.

Recomanacions personalitzades