L’Ajuntament adopta mesures de prevenció i restricció pel coronavirus

L’administració local ha tancat els espais adreçats a la gent gran. També s’han cancel·lat tallers, activitats i cursos de formació promoguts per l’Ajuntament.

L'Ajuntament posa en marxa el carnet de la gent gran // Ajuntament de Sant Boi
Gent gran de Sant Boi de Llobregat // Ajuntament de Sant Boi

L’Ajuntament ja està aplicant al municipi mesures de restricció per intentar frenar la transmissió del coronavirus, que pot provocar la malaltia Covid-19, i reduir l’impacte en els col·lectius de risc.

És per això que s’ha procedit al tancament dels casals municipals de gent gran, així com de qualsevol espai destinat a la tercera edat. També queden tancades les escoles, tal com ha decretat la Generalitat de Catalunya.

Es cancel·len també els tallers, activitats lúdiques i cursos als equipaments municipals. Tanmateix, els entrenaments i esdeveniments esportius queden pendents de les instruccions de les seves federacions, tot i que la gran majoria, per no dir totes, també opta per cancelar.

D’altra banda, l’Ajuntament ha informat que els serveis municipals de menjador per a la gent gran passaran a oferir-se als domicilis. A més, es recomana a la ciutadania fer ús dels tràmits electrònics, i indica que es prendran mesures específiques per informar i assessorar les persones usuàries dels serveis d’atenció domiciliària i teleassistència.

Per últim, l’administració municipal ha declarat que s’ha constituït una comissió especial de seguiment i actuació del Covid-19, que aplega diferents àrees municipals i que està en contacte permanent amb les autoritats sanitàries. Aquest dimarts es va detectar el primer cas de Covid-19 a Sant Boi de Llobregat.

Més informació sobre el coronavirus a Sant Boi de Llobregat

Recomanacions personalitzades