El santboià Juan Antonio Geraldes es queda fora del Congrés

Geraldes, que ha liderat la candidatura de Más País a Barcelona, no ha obtingut cap diputat en aquesta circumscripció. La formació només ha aconseguit un 1,43% dels vots amb 41.703 suports.

Juan Antonio Geraldes // Guanyem Sant Boi

Juan Antonio Geraldes no entrarà al Congrés dels Diputats aquesta legislatura com a representant de Más País per la circumscripció de Barcelona. El santboià, que liderava el partit d’Íñigo Errejón a Catalunya, no ha aconseguit cap diputat a les eleccions generals d’aquest diumenge.

La formació, que a Catalunya només es presentava a la circumscripció de Barcelona, s’ha quedat lluny del 3% dels vots necessaris per obtenir representació. Concretament, només ha aconseguit un 1,43% del vots, que es tradueix en 41.703 suports.

Errejón va presentar Geraldes com a cap de llista del seu partit per Barcelona a principis d’octubre després que la formació aconseguís els avals necessaris per presentar-se a la circumscripció. Era la primera vegada que Geraldes feia el pas cap a la política nacional després de ser una de les cares visibles de Guanyem Sant Boi a les eleccions municipals del maig, candidatura que tampoc va obtenir representació.

Recomanacions personalitzades