El PSC s’erigeix a Sant Boi com l’únic capaç de frenar l’independentisme el 10-N

El líder del PSC, Miquel Iceta, ha encoratjat el ciutadans a votar els socialistes aquest diumenge en un acte a Can Massallera amb l’alcaldessa Lluïsa Moret i la candidata al Congrés Sonia Guerra.

L’alcaldessa i líder dels socialistes a la ciutat, Lluïsa Moret // PSC Baix Llobregat

El PSC s’ha erigit aquest dimarts com l’únic partit capaç d’evitar la situació de bloqueig i resoldre el conflicte català. En un acte a Can Massallera que ha aplegat 500 persones segons ha informat el partit en un comunicat, el líder dels socialistes, Miquel Iceta, ha afirmat que “el vot socialista val per tres, per impedir el bloqueig, derrotar la dreta i frenar els independentistes”

“La dreta només avança si l’esquerra s’absté”, ha afirmat el socialista, que ha insistit perquè els assistents recorrin al boca-orella perquè més gent vagi a les urnes.

Iceta també ha lamentat l’actitud de l’independentisme i els aldarulls dels darrers dies. De fet, ha dit que si ell arriba a ser president, els Mossos d’Esquadra dependran de la seva àrea: “Els donaré suport i no faré com han fet d’altres”, ha etzibat.

Moret: «Et necessitem Miquel»

L’alcaldessa i líder del PSC a la ciutat, Lluïsa Moret, també ha acusat l’independentisme de justificar la violència i ha afirmat que cremar contenidors és un acte violent: “Tenim uns quants violents al carrer i uns quants irresponsables a la Generalitat”, ha dit la socialista, que també ha lloat el “temperament” d’Iceta per resoldre la situació a Catalunya. “Et necessitem Miquel, els catalans et necessitem”, ha reivindicat.

La socialista també ha ironitzat sobre el nom de ‘Tsunami democràtic’ ja que, ha dit, “els tsunamis destrossen i creen tristesa”. Davant d’això, ha defensat que “els socialistes venim a construir i a sumar”.

Per la seva banda, la candidata al Congrés, Sonia Guerra, també ha reivindicat el vot socialista com l’única alternativa a la independència i al bloqueig, i ha defensat que “el PSC ofereix ponderació, proporcionalitat i fermesa”.

Recomanacions personalitzades