El santboià Juan Antonio Geraldes encapçalarà el partit d’Errejón a Barcelona

El número dos de Guanyem Sant Boi a les municipals serà el candidat de Més País a la província de Barcelona a les eleccions al Congrés del 10 de novembre.

El santboienc Juan Antonio Geraldes // Guanyem Sant Boi

Juan Antonio Geraldes fa un pas endavant en política i encapçalarà la plataforma Més País a la circumscripció de Barcelona a les eleccions generals del 10 de novembre. Geraldes, que va ser número dos de Guanyem Sant Boi a les eleccions municipals del maig, serà l’encarregat de capitanejar la nova plataforma del exmembre de Podem Íñigo Errejón a la província de Barcelona després que la formació hagi aconseguit els avals necessaris per presentar-s’hi. De fet, Geraldes ha estat una de les persones que ha col·laborat en la recollida dels suports necessaris.

La decisió l’han confirmada aquest dimarts fonts properes d’Errejón, que han explicat que l’exlíder de Podem ha apostat pel santboià per liderar la candidatura a Barcelona.

Geraldes és politòleg i des de fa temps està implicat en l’activisme social i veïnal de la ciutat. Al maig, va encapçalar al costat de Laura Fernández la candidatura municipalista de Guanyem Sant Boi –formada per la CUP, Gent de Sant Boi, Comuns de Sant Boi, Som Alternativa i Moviment d’Esquerres–, però la formació no va aconseguir representació.

Recomanacions personalitzades