Pau Capell guanya la Tenerife Bluetrail

El corredor de Sant Boi de Llobregat s’imposa a la modalitat de «Marató» i torna a triomfar a les Illes Canàries amb un nou rècord.

Pau Capell, al centre, al podi // Tenerife Bluetrail

Nova victòria de Pau Capell a les Illes Canàries. El corredor santboià va guanyar la Tenerife Bluetrail a la modalitat de «Marató» amb un temps de 3 hores, 28 minuts i 23 segons.

La cursa va començar a La Orotava i va finalitzar al Puerto de la Cruz amb un recorregut de 42 kilòmetres. L’esportista de Sant Boi de Llobregat va ser el líder des de el principi i va repetir el triomf de l’any passat a Tenerife amb un nou rècord. Ruyman Martín, segon, i Juan Pablo Gil, tercer, van ser els altres dos corredors al podi.

Aquesta temporada Capell ha guanyat la Trail Menorca Camí de Cavalls, la UT Cerro Rojo, la Patagonia Run, la Transgrancanaria i la Pilancones Trail.

El pròxim repte del corredor santboià serà la Mozart100 a Salzburg (Àustria) el 15 de juny.