L’Ajuntament i Sant Boi Empresarial col·laboraran per donar suport als negocis locals

A través del conveni el consistori s’ha compromès a «atorgar una subvenció» per fer «jornades tècniques i de formació», tallers i altres activitats socials per a les indústries locals, segons ha explicat en un comunicat.

L’acord s’ha signat aquest dijous // Ajuntament de Sant Boi

L’Ajuntament i l’Associació Sant Boi Empresarial han signat un conveni de col·laboració aquest dijous per fomentar accions que donin suport als negocis locals “com a motor de l’activitat econòmica”, segons ha informat el consistori en un comunicat.

A través d’aquest conveni, l’Ajuntament s’ha compromès a “atorgar una subvenció” per fer “jornades tècniques i de formació”, tallers i altres activitats socials per a les indústries locals. 

Així mateix, l’acord preveu treballar per “potenciar l’activitat econòmica” al municipi i “aprofitar sinergies entre les empreses locals”.

L’Associació Sant Boi Empresarial, creada el 2014, està formada per empreses i treballadors autònoms de diferents sectors professionals. Alguns dels seus objectius són promoure les “relacions empresarials locals”, generar “marcs de debat per potenciar els interessos col·lectius» dels comerços, fomentar “l’economia local” i crear “comissions de treball amb l’Ajuntament” per abordar les necessitats del teixit empresarial.

Recomanacions personalitzades