La Santboiana es queda fora del play-off

L’equip de Ricardo Martinena guanya l’Independiente a Santander (21-34) a l’última jornada, però és insuficient per jugar la fase final. El degà acaba empatat a punts amb el Barça, però té l’average particular perdut i finalitza en la setena posició.

Una acció del partit disputat a Santander // Antonio M. Ruiz Martínez

La UE Santboiana es va quedar fora del play-off, tot i la victòria al camp de l’Independiente de Santander (21-34) a l’última jornada. L’equip de Ricardo Martinena acaba la lliga regular empatat a 57 punts amb el Barça, però amb l’average perdut ha finalitzat en la setena posició a la classificació.

El degà va agafar avantatge ràpidament amb un assaig d’Aleix Buira, transformat per Marco Mason i un cop de càstig passat per Mason (0-10). Afa Tauli va ampliar la distància gràcies a una marca uns minuts després i al descans es va arribar amb 0-15 al marcador.

A la represa, Nil Baró va aconseguir el tercer assaig santboià (0-20). El conjunt càntabre va reduir les diferències amb una marca de càstig i una transformada, però el degà va agafar un avantatge definitiu gràcies a un assaig de Sergi Coma i un altre de Nico Francisquelo, transformats per Mason (14-34). Els locals van maquillar el resultat a partir d’una última marca (21-34).

El Barça va perdre, però va sumar un bonus defensiu que li permet mantenir la sisena posició gràcies a l’average particular i l’UBU-Colina Clínic de Burgos ha acabat cinquè.

La Santboiana tanca la temporada 2018/2019 fora del play-off tot i el triomf a l’última jornada.

Recomanacions personalitzades