El Santboià no pot amb l’Europa

L’equip de «Piti» Belmonte cau contra el conjunt gracienc a casa (0-2) i s’allunya de la permanència.

El Santboià cau contra l’Europa // David Ferrer-FC Santboià

El Santboià va perdre contra l’Europa al Joan Baptista Milà (0-2) en la jornada 26 de Tercera Divisió. Amb aquesta derrota a casa, l’equip vermell s’enfonsa a la zona de descens de la taula classificatòria i es queda a onze punts de la salvació.

A la primera part, l’Europa va marcar els dos gols de la victòria en els últims minuts i Eric López va ser l’autor. A la represa, l’equip de «Piti» Belmonte no va poder aixecar el partit i va sumar una nova derrota. El Santboià s’enfonsa a la zona de descens i s’allunya més de la zona de permanència, que marca l’Ascó.

El pròxim partit del Santboià serà al Camp del Guinardó contra el Martinenc en un duel entre els dos últims classificats de la categoria.

Fitxa tècnica

FC Santboià: Álex Espinet, Max Llovera, Álex Ruiz, Borges, Víctor Márquez (Dani Martínez), Juanlu Estévez, Carlos González, Roger Escamilla (Guillermo Torres), Marc Hervías, Alfonso Castellano i Sergi Caballero (Jota).

CE Europa: Marc Priego, Germán Collado, Guillem Castell, Álex Cano, Gabi López, Varona, Álex Soto, Alberto González, Jordi Martínez (Xavi Camps), Alfons Serra (Javi Prats) i Éric López (Torrentbó).

Gols: 0-1, Éric López (min 40). 0-2, Éric López (min 45).

Àrbitre: Miguel Ángel Reinoso Mangas. Per part del Santboià, van veure targeta groga Carlos González i Marc Hervías. A l’equip visitant, una targeta groga a Alberto González.

Estadi: Joan Baptista Milà. Unes 500 persones.