La Santboiana es col·loca a la zona de play-off

El degà guanya a l’Independiente de Santander al Baldiri Aleu (42-30) i se situa a la zona de play-off de la Divisió d’Honor.

Una acció del partit jugat al Baldiri Aleu // Jordi Elías-UE Santboiana

La UE Santboiana es va imposar a l’Independiente de Santander (42-30) al Baldiri Aleu en la jornada 11 de la Divisió d’Honor. Amb la victòria, l’equip que dirigeix Ricardo Martinena se situa en la sisena posició de la classificació amb 31 punts.

El primer temps va ser molt igualat i amb alternatives. Héctor García, Paul Slater, Jonny Bentley i Aleix Buira van aconseguir l’assaig per al degà. Bentley també sumava una transformació i un cop de càstig. L’equip de Cantàbria puntuava a partir de tres marques transformades i dos cops de càstig.  Al descans, es va arribar amb empat (27-27) al marcador.

A la represa, els de Sant Boi van ser molt superiors i un parcial de 15-3 era definitiu per decidir la victòria. L’equip de Ricardo Martinena va aconseguir dues marques, de Paul Slater i Harry Fitzsimons. Bentley sumava una transformació i un cop de càstig. El conjunt de Santander només va poder puntuar amb un cop de càstig.

Els locals van obtenir el bonus ofensiu i amb aquesta victòria se situen a la zona de play-off pel títol. La Santboiana tornarà a jugar a casa el proper cap de setmana i el rival serà l’Ampo Ordizia en la primera jornada de la segona volta. Els bascos són cinquens a la classificació amb els mateixos punts que els santboians.

Victòria del sènior B masculí

Per la seva part, el sènior B va guanyar el Tatami Rugby Club (39-31) a casa en la jornada 11 de la Divisió d’Honor B. Amb aquesta victòria, els santboians sumen 27 punts i segueixen en la setena posició de la taula classificatòria. El proper partit de l’equip de Diego Godoy i Paco Baena també es jugarà al Baldiri Aleu i el rival serà el CR Sant Cugat en la primera jornada de la segona volta.

Recomanacions personalitzades