La Santboiana es col·loca en la sisena posició

El degà del rugbi suma la tercera victòria de la temporada contra l’Hernani (27-14) al Baldiri Aleu de Sant Boi i puja posicions a la classificació.

Un instant del partit entre Santboiana i Hernani // Jordi Elías-UE Santboaina

Tercera victòria de la Unió Esportiva Santboiana a la Divisió d’Honor després de guanyar l’Hernani (27-14) a casa en la sisena jornada. Amb aquesta victòria, l’equip de Ricardo Martinena avança posicions a la classificació i es situa sisè amb un total de 15 punts.

La primera part va estar dominada clarament pels de Sant Boi de Llobregat. Dues marques de Quim Delgà i Afa Tauli, transformades per Alberto Millán, i un cop de càstig passat pel mateix Millán van situar el 17-0 al marcador abans del descans.

A la represa, els bascos van retallar les distàncies amb un assaig transformat (17-7). Un altre cop de càstig de Millán va tornar a ampliar l’avantatge (20-7). L’Hernani va sumar la seva segona marca transformada i es va situar a sis punts dels locals. A pocs minuts del final, Javi Orbaneja va aconseguir el tercer assaig dels santboians i Marco Mason va tancar el partit amb la transformació (27-14). Gran partit dels santboians, que van aguantar amb dos jugadors menys sobre el terreny de joc.

El pròxim partit de la UE Santboiana serà contra el VRAC Quesos Entrepinares, vigent campió de lliga, fora de casa. L’equip de Valladolid és quart amb 4 punts més a la classificació.

Victòries del sènior femení i dels sèniors B i C masculins

L’equip femení va guanyar contra el Castelldefels Rugby Unión Club (32-22) al Constantí Miranda en la quarta jornada de la Divisió d’Honor Catalana. El pròxim partit serà al camp del Sant Cugat.

El sènior B va aconseguir la victòria davant el RC L’Hospitalet (25-19) al Baldiri Aleu en la sisena jornada de la Divisió d’Honor B. El proper partit serà contra el Montcada fora de casa. L’equip C guanyava davant el GEIEG (7-15).

Recomanacions personalitzades