La bandera de l’orgull bisexual onejarà a l’Ajuntament

El balcó de l’Ajuntament de Sant Boi lluirà aquest diumenge la bandera de l’orgull bisexual en el Dia Internacional d’aquest col·lectiu.

Bandera de la bisexualitat / AJUNTAMENT DE SANT BOI

Bandera de la bisexualitat // Ajuntament de Sant Boi

L’Ajuntament de Sant Boi se sumarà aquest diumenge 23 de setembre a la commemoració del Dia Internacional de la Bisexualitat. Per tant, durant tota la jornada la bandera de l’orgull bisexual penjarà del balcó de la Casa de la Vila. A més, al vespre els colors de l’arc de Sant Martí es projectaran sobre la façana del consistori.

Tal com ha comunicat l’Ajuntament, la col·locació de la bandera i la projecció de l’arc de Sant Martí són gestos de compromís amb la igualtat d’oportunitats, amb la diversitat i amb la garantia dels drets de totes les persones, amb independència de la seva orientació sexual. En aquest sentit, s’ha de recordar que la bisexualitat és l’orientació referida al desig sexual i/o romàntic cap a les persones, amb independència del seu gènere. De fet, alguns estudis assenyalen que la major part de la població és lleugerament bisexual, tot i que en sol preferir un.

Campanya institucional

Segons l’executiu, la reivindicació dels drets de les persones LGTBI+ i la ‘tolerància zero’ són prioritats polítiques de primer ordre. Per aquest motiu, l’administració local va posar en marxa mesos enrere la campanya ‘Sant Boi és diversa’ i es va adherir a les jornades que se celebren internacionalment per conscienciar la població sobre aquesta temàtica. A més, el passat mes de gener es va posar en marxa un Punt d’Informació i Assessorament LGTBI+ i d’aquí a unes setmanes més endavant organitzarà un espai de conversa i debat sobre feminisme, igualtat i LGTBI+.

Recomanacions personalitzades