L’Ajuntament instal·la la primera àrea de workout de Sant Boi

El parc de la Muntanyeta estrena la primera zona de workout de Sant Boi. Durant les pròximes setmanes acabaran les obres de l’skatepark del carrer Josep Torras i Bages. 

La zona de workout // Ajuntament de Sant Boi

Com un gimnàs però amb màquines a l’aire lliure. Així es podria definir el workout, una nova manera de fer esport cada vegada més estesa, sobretot entre els joves. L’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat ha habilitat la primera àrea preparada per aquesta pràctica, segons ha informat a través d’un comunicat. S’ha situat al parc de la Muntanyeta.

S’ha instal·lat un «element mobiliari urbà de grans dimensions format per un conjunt de barres verticals i horitzontals que permeten la pràctica de diferents exercicis de força com ara flexions, dominades, esquats o crunches«, descriu el consistori.

Un grup de joves aficionats a aquest esport a l’aire lliure ha «participat en el disseny i la configuració d’aquests elements» i en la seva col·locació.

D’altra banda, just al costat de la zona de workout s’ha apostat per col·locar una de fitness amb «màquines d’esquí de fons, rem, bicicleta estàtica i slalom«, entre altres. Duran el 2019 també s’incorporaran aparells per fer estiraments i abdominals.

Recta final de les obres de l’skatepark

Segons l’Ajuntament, durant les pròximes setmanes finalitzaran les obres de renovació de l’skatepark del carrer Josep Torras i Bages. Disposarà d’una piscina de rampes, també coneguda com bowl, i una quarter puzle. La instal·lació és obra de l’arquitecte i skater Daniel Yabar i estarà habilitada per l’ús de monopatins, patins en línia i bicicletes BMX.

Recomanacions personalitzades