Detingut a Sant Boi l’autor d’un tiroteig que fugia de Terrassa

La Policia Local de Sant Boi de Llobregat ha detingut un home que acabava de participar en un intercanvi de trets cap a un balcó de Terrassa. Després de disparar, ha fugit amb un vehicle portant una armilla antibales i l’han acabat trobant a Sant Boi.

La Policia Local de Sant Boi ha detingut l’autor del tiroteig // Arxiu — Ajuntament de Sant Boi

De Terrassa a Sant Boi. Ha estat la ruta que ha seguit el presumpte autor d’un tiroteig a Terrassa. L’home hauria disparat amb bales de fogueig contra un balcó de la capital vallesana, i des d’allà li haurien respost amb més trets, que en aquest cas sí que serien amb bales reals.

El motiu va ser un enfrontament entre famílies, segons Món Terrassa, tot i que també s’investigava que es pogués tractar d’un cas de violència masclista. El tiroteig ha tingut lloc aquest dimarts, 20 de març al matí, però el conflicte hauria començat el dia anterior. El dilluns a la nit ja hi va haver una baralla, i l’home va tornar l’endemà al matí per disparar contra el balcó de la família de la seva parella.

Després del tiroteig, que no ha produït ferits, l’home va escapar amb un cotxe portant una armilla antibales, segons SER Catalunya. La Policia Local de Sant Boi l’ha localitzat a la ciutat i l’ha detingut.

La detenció ha estat en una operació policial conjunta entre la Policia Local de Sant Boi, la Policia Local de Terrassa i els Mossos d’Esquadra. Al mateix vehicle hi han trobat una arma detonadora.

Recomanacions personalitzades