L’exèrcit envia lliteres i dutxes a la caserna de Sant Boi per acollir guàrdies civils i policies nacionals

La caserna militar de Santa Eulàlia que l’exèrcit té a Sant Boi es prepara per acollir els agents de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil que es troben desplaçats a Catalunya amb motiu de l’1-O.

La caserna militar de Santa Eulàlia de Sant Boi // Google Street View

La caserna militar de Santa Eulàlia de Sant Boi // Google Street View

L’exèrcit espanyol envia a Sant Boi material logístic perquè els agents dels dos cossos policials espanyols, la Policia Nacional i la Guàrdia Civil, puguin allotjar-s’hi. Aquests agents, vinguts de tot Espanya per l’1-O, es trobaven en el famós vaixell del port de Barcelona i en hotels de tot Catalunya. La decisió s’ha pres després que els darrers dies hagin hagut d’abandonar molts dels hotels on s’allotjaven després de les mostres de rebuig de veïns, propietaris d’hotels i alcaldes de les poblacions on es trobaven.

S’estaran a la caserna de Santa Eulàlia de Sant Boi, un equipament que fins ara l’exèrcit tenia com a unitat de serveis i tallers. El 2007 l’Ajuntament va signar un acord amb el Ministeri de Defensa per traslladar-lo fora del nucli urbà, però no s’ha complert.

El material consta de lliteres, dutxes, cuines i taquilles, i prové de l’Agrupación de Apoyo Logístico nº 41 que l’Exèrcit de Terra té a la base de San Jorge, a Saragossa.

Recomanacions personalitzades