La llibertat d’expressió centrarà la trobada solidària ‘Barrejant’ aquest cap de setmana

Vuit persones defensores dels drets humans participaran al Barrejant 2017. Aquest certamen organitzat per l’Ajuntament de Sant Boi i la Diputació conscienciarà sobre la llibertat d’expressió del 29 de setembre a l’1 d’octubre.

L'edició de l'any passat del Barrejant // Arxiu -- Ajuntament de Sant Boi

L’edició de l’any passat del Barrejant // Arxiu — Ajuntament de Sant Boi

Partint d’un acte inaugural amb el títol ‘Periodisme, activisme i llibertat d’expressió’, aquest divendres 29 de setembre, el Barrejant 2017 defensarà el dret a la llibertat d’expressió durant aquest cap de setmana.

En aquest acte d’obertura hi participaran la periodista i traductora Aisha Dabo, que treballa per al desenvolupament econòmic i democràtic d’Àfrica, i la directora de cinema Hatice Kamer, activista pels drets dels kurds, just després del referèndum d’independència del Kurdistan d’aquest dilluns.

El certamen omplirà Sant Boi d’activitats lúdiques, familiars i culturals, i reflexions sobre la convivència al món durant el cap de setmana. Per primer cop, es faran vermuts musicals al migdia a la plaça de Teresa Valls i Diví. El quartet femení Maio de Sal actuarà dissabte, i diumenge ho farà el grup Alcuscus. Alhora, s’amplia l’oferta gastronòmica amb la col·laboració de diferents entitats.

Completen la programació les xerrades, amb activistes de Pakistan, Marroc, Brasil, Líbia o Colòmbia, els debats, el cinema, i altres actuacions musicals, com les de Muyayo Rif i 9son. També hi haurà activitats infantils, la fira d’entitats, el mercat solidari i l’espectacle de foc. Finalment, el Museu Can Barraquer acollirà una retrospectiva del Premi Internacional de Fotografía Humanitaria Luís Valtueña.

Recomanacions personalitzades