Sant Boi demana a la Generalitat la construcció d’un nou centre sanitari al barri de Marianao

El CAP Molí Nou ha quedat inaugurat oficialment amb la visita del conseller de Salut, Antoni Comín. L’Ajuntament vol aconseguir ara el desdoblament del CAP Montclar. 

Imatge de la inauguració del nou CAP // Ajuntament de Sant Boi

Un mes després de posar-se en marxa, el nou Centre d’Atenció Primària (CAP) de Sant Boi, el CAP Molí Nou, ha quedat inaugurat amb la visita del conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya, Antoni Comín, el passat 12 d’abril.

Una inauguració oficial que ha servit per posar sobre la taula una altra necessitat santboiana en matèria de salut: el desdoblament del CAP Montclar. El consistori vol aconseguir la construcció d’un nou centre sanitari a la plaça Mercè Rodoreda, al barri de Marianao.

«L’ajuntament centra ara els seus esforços en aconseguir el desdoblament del CAP Montclar, que dóna servei a més de la meitat de la població de Sant Boi en unes instal·lacions antigues i clarament insuficients», assegura el consistori a través d’un comunicat.

De fet, durant la inauguració del CAP Molí Nou, l’alcaldessa, Lluïsa Moret, li ha fet saber aquesta necessitat santboiana al conseller de Salut, Antoni Comín.

Recomanacions personalitzades