Cap de setmana amb el jazz d’August Tharrats i l’espectacle familiar La dragona Mina Li

Aquest cap de setmana del 24 al 26 de març hi haurà el jazz d’August Tharrats Trio, l’espectacle familiar «La Dragona Mina Li», l’Esplai Eixida de Camps Blancs celebra 20 anys i es celebra el 39è Cros Llor.

Si no sabeu què fer aquest cap de setmana, us proposem quatre plans per fer sense moure-us de Sant Boi de Llobregat.

1. Escoltar jazz

El pianista August Tharrats // Campari Milano

El pianista August Tharrats // Campari Milano

En el marc del Mes de la Carxofa de Sant Boi, l’Ajuntament organitza un concert d’August Tharrats Trio. Tharrats és sens dubte un històric de l’escena del blues i el boogie woogie a Barcelona, on va néixer ara fa 57 anys. Tharrats, que ha col·laborat amb infinitat de músics, demostra tot el seu saber fer en formació de trio, l’agrupació de gala de tot pianista de blues.

El concert serà divendres 24 a les 22 hores a Cal Ninyo. L’entrada val 8€.

2. Celebrar els 20 anys de l’Esplai Eixida

El Centre Infantil i Juvenil Eixida de Camps Blancs fa 20 anys. Ho celebren aquest dissabte al matí a la plaça d’Euskadi, amb activitats al llarg de tot el matí. Hi haurà jocs per a nens amb Tradijocs, un espectacle infantil amb l’actuació dels Panettone Brothers i un acte simbòlic per celebrar l’aniversari.

La festa serà dissabte 25 entre les 10 i les 14 hores a la plaça d’Euskadi.

3. Anar al teatre amb els nens

La companyia Inspira Teatre presenta l’espectacle familiar «La dragona Mina Li», sobre una dragona que no sap treure foc i decideix fer un viatge per la Xina per solucionar aquest problema. L’espectacle s’emmarca en la Temporada d’Arts Escèniques i Música

L’espectacle es farà diumenge 29 de març a les 12 hores al Casal de Casablanca. L’entrada val 4 euros.

4. Córrer a la Cros Llor

La jornada atlètica familiar i solidària Cros Llor arriba a 39 edicions aquest cap de setmana. La cursa, organitzada per l’Escola Esportiva Llor, està oberta a totes les persones amb l’únic requisit que tinguin com a mínim tres anys.

La jornada serà diumenge 26 de 10 a 14 hores, al voltant de l’Escola Institució Llor. 

Recomanacions personalitzades