Tot a punt per una Cavalcada de Reis de pel·lícula

La cavalcada de Reis 2017 a Sant Boi s’inspira en la fantasia de pel·lícules com Charlie i la Fàbrica de Xocolata, Polar Express o La Història Interminable. Els Reis Mags d’Orient sortiran a les 17.30h del parc de la Muntanyeta i recorreran els carrers de la ciutat fins arribar a l’Ajuntament.

Cavalcda de Reis de Sant Boi 2016 // Ajuntament de Sant BoiEls Reis Mags d’Orient arribaran a Sant Boi a través d’elements inspirats en pel·lícules nadalenques, com La història interminable, Charlie i la fàbrica de xocolata, Polar Express, o La bruixa novell. Aquesta és l’animació que han construït les entitats del municipi, conjuntament amb el departament de cultura de l’Ajuntament, per celebrar l’arribada de Ses Majestats aquest dijous 5 de gener. Amb 900 participants que han preparat les carrosses i formaran part del seguici, la cavalcada de Reis es consolida com una de les grans cites de l’any a la ciutat.

L’èxit de la cavalcada de Reis no s’explica sense la implicació del món associatiu. Cada entitat s’encarrega del muntatge, decoració i il·luminació de les carrosses i del vestuari i maquillatge del seguici. Enguany participen a la cavalcada les entitats Associació Cultural Nuestra Señora de Lourdes, AMPA Benviure, AMPA Salesians Mare de Déu dels Dolors, Tots Som Santboians, Associació Cultural Andalusa Casa de Sevilla, Diables de Sant Boi, Comissió de Festes Cooperativa Molí Nou, Associació Cultural Andalusa Casa de Cadiz, Associació de Familiars d’Alumnes Vedruna, Federació Els Garrofers, Voluntaris del RMAC Sant Boi (Refugi Municipal d’Animals de Companyia), Josefa Hernández i Lola Cabello.

Recorregut habitual

Des del parc de la Muntanyeta, el recorregut serà Baldiri Aleu, ronda Sant Ramón, Onze de Setembre, plaça Catalunya, Francesc Macià, Lluís Pasqual Roca, Riera Basté, plaça dels Salesians, Eusebi Güell, ronda de Sant Ramón, Frederic Mompou, Rubió i Ors, Girona, Pablo Picasso, plaça del Pallars Sobirà, Carles Martí, rambla Rafael Casanova i plaça de l’Ajuntament. Aquest any l’Ajuntament posa a disposició de la ciutadania un recurs en línia que permetrà fer el seguiment en temps real de la ubicació de la caravana de la Cavalcada de Reis 2017 durant el recorregut del dia 5 de gener. Això permetrà valorar millor on esperar el seguici, descansar una mica, anar a veure l’arribada dels Reis d’Orient o veure el tram final i arribada a la plaça de l’Ajuntament, una manera més còmoda de disposar d’informació de la nit de Reis.

Recomanacions personalitzades