Detingut el secretari d’una associació cannàbica de Sant Boi per tenir un cultiu il·legal de 1.900 plantes de marihuana

Els Mossos han detingut a dues persones a Olivella (Garraf) després de descobrir en diversos immobles del municipi una plantació a gran escala de marihuana. Un dels detinguts és el secretari d’un club de cànnabis de Sant Boi.

Els detinguts tenien una plantació de marihuana en diversos immobles // Mossos d'Esquadra

Els detinguts tenien una plantació de marihuana en diversos immobles // Mossos d’Esquadra

Agents de la Policia de la Generalitat van detenir a Olivella (Garraf) dos homes, de 25 i 34 anys i veïns del municipi, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública. La investigació va començar fa uns mesos quan els agents van tenir coneixement de l’existència de diverses plantacions de marihuana, tipus indoor, en finques de la localitat.

Un dels indicis va ser les diverses lectures de consum efectuades per treballadors de la companyia elèctrica dels domicilis investigats, que van detectar una doble escomesa i una connexió directa a la xarxa elèctrica però que no facturava cap consum.

Finalment, 30 efectius dels Mossos i vigilants municipals d’Olivella, van realitzar una operació on van entrar a quatre immobles, i van comissar 1.900 plantes de marihuana en diferents fases de floració, 200 esqueixos, 2.000 llavors, 1kg de cabdells, 8 peces de haixix petites, 2 grams de cocaïna i diferents aparells i llums pel cultiu de la plantació.

Finalment, els agents van detenir els dos principals investigats, de nacionalitat italiana, per la seva presumpta implicació en un delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric i van ser traslladats a comissaria. Un d’ells és el secretari d’una associació cannàbica de Sant Boi. Els dos detinguts van passar a disposició judicial i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Un dels clubs cannàbics de la ciutat, situat al carrer Rosselló // Google

Un dels clubs cannàbics de la ciutat, situat al carrer Rosselló // Google

Recomanacions personalitzades