El FC Santboià guanya la Copa Baix Llobregat 2016

L’equip que entrena Juan Camilo Vázquez va fer-se amb el títol després d’imposar-se al Cornellà a la tanda de penals. El porter Rafa Leva va ser el millor jugador del torneig. 

Els campions celebrant la Copa Baix Llobregat // Andrés Ayala

Els campions celebrant la Copa Baix Llobregat // Andrés Ayala

El FC Santboià va conquerir la Copa Baix Llobregat en la segona edició del torneig, que es va disputar al Nou Municipal de Cornellà de Llobregat. L’equip vermell va aconseguir el trofeu que se li va escapar a la final de l’any passat contra el CF Gavà.

En el primer partit del campionat el FC Santboià va superar el Prat (0-1) amb un gol de Josele. En el segon es jugava amb el Vista Alegre el pas a les semifinals. L’empat a 0 final va servir als jugadors de Camilo per assolir la primera plaça del seu grup. Els altres tres classificats van ser el Cornellà, el Gavà i el Castelldefels, com a millor segon.

A la segona semifinal van superar el Castelldefels amb gols de Juanlu i Buba que van posar el 0-2 final al marcador que classificava el Santboià per a la seva segona final consecutiva. Al partit pel títol esperava el Cornellà, que es va desfer del Gavà 1-3.

A la final, l’amfitrió i el Santboià buscaven el seu primer trofeu. En un partit igualat, el temps reglamentari va acabar 0-0 i el títol es va resoldre als penals on els visitants es van imposar per 3-4. Primera Copa Baix Llobregat pels aspirants a tornar a Tercera aquesta temporada. A més, el porter del Santboià Rafa Leva va ser el menys golejat del torneig i va rebre el guardó de millor jugador.

Recomanacions personalitzades