A presó un lladre després de cometre dos robatoris amb violència

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 40 anys i veí de Sant Boi com a presumpte autor de dos robatoris amb violència i intimidació a la ciutat. El jutge n’ha decretat l’ingrés directe a la presó.

Façana de l'edifici judicial de Sant Boi de Llobregat // Lara Jaruzchik

Façana de l’edifici judicial de Sant Boi de Llobregat // Lara Jaruzchik

Un santboià de 40 anys i nacionalitat espanyola ha ingressat a la presó després que els Mossos d’Esquadra el detinguessin per haver comès dos robatoris amb violència i intimidació. Els fets van ocórrer durant la nit del 26 d’abril: l’home, amb la cara descoberta, va entrar en una botiga de la ciutat quan estava a punt de tancar i va amenaçar el treballador posant-li un ganivet de grans dimensions al coll amb la intenció de sostreure els diners de la caixa enregistradora. El lladre va fugir del lloc amb la recaptació de l’establiment.

Immediatament, una patrulla de seguretat ciutadana va anar a la botiga i va atendre el treballador, que havia patit talls a les dues mans i va requerir les atencions dels serveis sanitaris, que li van posar diversos punts de sutura.

Poc desprès, cap a la una de la matinada, el lladre va seguir amb la seva ofensiva i va cometre un segon robatori amb violència i intimidació. Les víctimes van ser una parella que caminava pel carrer. L’autor dels fets els va sostreure dues cadenes i la bossa de mà amb una estrebada.

Els Mossos es van fer càrrec del cas i va poder identificar el sospitós desprès de diverses gestions i gràcies al testimoni de les víctimes. El dia següent a la tarda els investigadors van localitzar i detenir el presumpte autor dels fets.

El detingut, amb sis antecedents policials, va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar l’ingrés a presó.

Recomanacions personalitzades