Els Tres Tombs a Sant Boi, en imatges

Reviu la celebració dels Tres Tombs a través de 20 fotografies sobre l’esdeveniment organitzat pels Pessebristes de Sant Boi i la Federació Els Garrofers. 

La festa d’origen pagès ha aplegat cavalls, ases i carruatges en honor de Sant Antoni Abat. La jornada va començar a les 9 del matí amb un esmorzar popular i va seguir a mig matí amb el plat fort: el cercavila. Amb inici a la plaça de l’Agricultura va anar fins a la plaça de l’Ajuntament i es van fer les tres voltes corresponents, els tres tombs, per la rambla Rafael Casanova i la plaça del Cap de la Vila. Davant l’Ajuntament, on també hi havia un mercat de menjar tradicional i artesania, es va fer la benedicció dels animals.

Fotos: Ajuntament de Sant Boi

La festa dels Tres Tombs està organitzada per Pessebristes de Sant Boi i la Federació Els Garrofers amb la col·laboració de la coral de la Fundació Marianao, l’Agrupament Musical Sant Josep Obrer, Refugi Municipal d’Animals de Companyia, Les Tanques, Panet, Beagles Catalunya, Agrupación Ecuestre Sant Boi, Gegants i Grallers de Casablanca, Òmnium Cultural, Afoboi, parròquia de Sant Baldiri, Bicibaix, Can Pitarch i l’Ajuntament de Sant Boi.

Recomanacions personalitzades