David Cárdenas, del FC Santboià, titular amb la selecció CAT UEFA

Cárdenas ha estat titular en el primer partit de la selecció catalana CAT UEFA. D’altra banda, el matx ajornat del FC Santboià contra la UE Castelldefels es jugarà dijous 1 d’octubre. 

Cárdenas ha hagut de ser atès durant el partit // FCF

Cárdenas ha hagut de ser atès durant el partit // FCF

Una vegada més, el jugador del Futbol Club Santboià, David Cárdenas, ha estat convocat per formar part de la selecció catalana CAT UEFA, la selecció catalana del futbol amateur (categories inferiors a 2a B).

En el primer amistós del curs el combinat de Toni Almendros ha aconseguit una victòria de prestigi contra un equip de categoria superior, el CE Sabadell, per 2 a 1. Cárdenas ha format part de l’onze titular, rebent la confiança del seleccionador.

El combinat català té el repte enguany de defensar el campionat estatal obtingut les dues últimes edicions. L’abril del 2012, Cárdenas va ser el capità encarregat d’aixecar el títol.

El partit contra el Castelldefels, l’1 d’octubre

El matx corresponent a la segona jornada de lliga que s’havia de disputar el cap de setmana passat contra la UE Castelldefels es jugarà el pròxim 1 d’octubre a les 20:30 hores al Joan Baptista Milà, després d’un acord entre ambdues entitats. La Federació havia proposat una data diferent, dos dies després d’un partit del Castelldefels, i el Santboià ha decidit, esportivament, canviar la data perquè el seu rival tingui més temps per preparar el matx.

La renovada gespa de l’estadi santboià ja es troba en condicions després de ser canviada i des del 15 de setembre ja s’ha tornat als entrenaments.

El pròxim partit dels de Juan Camilo Vàzquez serà al camp del CF Vila-seca, diumenge 20 a les 16:05 hores.

Recomanacions personalitzades