Sant Boi Centreserveis ofereix un nou espai de coworking

L’Ajuntament de Sant Boi ha habilitat  un nou espai de coworking a l’edifici d’oficines Centreserveis de la carretera Santa Creu de Calafell. L’espai té 35 metres quadrats i permet allotjar quatre llocs de treball. El servei té un cost de 99 euros mensuals durant el primer any.

El nou espai de coworking es troba a Centreserveis // Ajuntament de Sant Boi

El nou espai de coworking es troba a Centreserveis // Ajuntament de Sant Boi

El coworking s’ha convertit durant els últims anys en una alternativa econòmica per iniciatives empresarials que busquen un despatx o oficina a preu baix compartint-lo per reduir costos. La idea és compartir l’espai de feina i disposar dels serveis d’una oficina que d’una altra manera no seria possible per la despesa que suposaria. L’Ajuntament de Sant Boi s’apunta a aquesta tendència i ofereix un nou espai de coworking a l’edifici d’oficines Sant Boi Centreserveis -gestionat per Coressa– de la carretera Santa Creu de Calafell.

L’espai té una superfície de 35 metres quadrats i permet allotjar quatre llocs de treball. El servei ofereix taula d’ús privat, armari baix amb clau, cadira ergonòmica i cadira de visites, instal·lació elèctrica i d’il·luminació, climatització, instal·lació telefònica, internet amb cable i wifi i accés a l’edifici els set dies de la setmana les 24 hores del dia.

El cost del servei durant els primers 12 mesos és de 99 euros. A partir del segon any passa a ser de 110 euros al mes. El preu és tant competitiu perquè és un servei subvencionat amb els diners del Pla Metropolità de Suport a les Polítiques Socials Municipals 2012-2015 de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Les empreses instal·lades al nou espai de coworking també disposaran del servei de neteja general i del mòdul en concret, recepció a l’edifici en horari d’oficina, centraleta telefònica amb anotació de missatges, accés a sala de reunions durant 50 hores a l’any de manera gratuïta i la utilització de l’auditori de Centreserveis fins a 10 hores a l’any sense cap cost afegit.

Recomanacions personalitzades