Els Premis Delta a les Millors Iniciatives Empresarials premiaran amb acompanyament al creixement empresarial

 Els guanyadors dels Premis Delta obtindran acompanyament gratuït al creixement empresarial durant un any i suport per a l’accés al finançament. Hi poden participar empreses i comerços que hagin iniciat l’activitat entre els anys 2009 i 2013. El termini de presentació finalitza el 12 de desembre.

Logo Premis Delta d'Iniciatives Empresarials

Els Ajuntaments dels cinc municipis de la zona Delta -El Prat de Llobregat, Viladecans, Gavà, Castelldefels i Sant Boi de Llobregat-, convoquen la dotzena edició dels Premis Delta a les Millors Iniciatives Empresarials per «donar suport a l’emprenedoria i la consolidació d’empreses del territori». Es poden presentar totes aquelles empreses i comerços que hagin iniciat l’activitat entre els anys 2009 i 2013 als municipis del Delta del Llobregat.

La principal novetat de la dotzena edició d’aquests guardons biennals és el Premi Innobaix, que consisteix en un acompanyament gratuït al creixement empresarial durant un any i suport per a l’accés al finançament. Obtindran aquests avantatges les dues millors iniciatives. A més d’això, el premi a la millor iniciativa empresarial serà reconegut amb 3.000 euros i el segon amb 1.500.

El tercer premi a la millor iniciativa empresarial -ja sense l’acompanyament d’Innobaix- obtindrà 1.000 euros i el premi a la millor iniciativa comercial serà recompensat amb 2.000 euros.

La presentació dels premis va tenir lloc a La Gralla en el marc de la celebració del III Fòrum Delta de l’Emprenedoria el passat 7 d’octubre. El regidor de Desenvolupament Econòmic, José Ángel Carcelén va assegurar que els Premis Delta volen destacar especialment «les iniciatives que per la capacitat d’innovació, diversificació de les activitats existents, creació de llocs de treball, assoliment de resultats destacats o interès social contribueixen a dinamitzar l’economia al territori». Les bases dels premis ja es poden consultar. El termini de presentació de candidatures finalitzarà el 12 de desembre.

Recomanacions personalitzades